min logo

Дом ученика средњих школа у Лесковцу био је овогодишњи домаћин Републичких сусрета омладине домова ученика средњих школа Србије. Такмичења у културно - уметничком стваралаштву, одржала су се у Народном позоришту, где је одржано и свечано отварање XXIII Републичке Домијаде. Ученици музичке секције: Зорић Јелисавета, Секулић Андрија, Филиповић Игор, Ђурић Срђан и Маринков Владета потрудили су се да свој таленат, виртуозитет  и умеће у музицирању презентују на веома високом извођачком  нивоу,  што је публика наградила громогласним аплаузом,  а стручни жири донео одлуку да они понесу титулу победника - 1. место у категорији класичне музике.

У категорији популарне музике ученице: Булатовић Маја

У Центру за културу "Влада Дивљан" у четвртак 28. марта одржано је последње у низу такмичења Домијаде 2019 - област музичко сценског стваралаштва, а чији је домаћин био Дом ученика средњих школа "Патријарх Павле".

Као и увек Домови су наступали по раније утврђеном редоследу,тако да је

Дана 21.03.2019. године, одржано је регионално такмичење у ликовном стваралаштву ученика, у Дому ученика средњих школа „Патријарх Павле“.

Наши ученици су се представили у дисциплинама: цртање, уметничка фотографија и примењена уметност.

Ученица Татиана Пољак, из Дома ученика ''Стеван

На теренима СД „Раднички“, 26.03.2019. године, одржан је фудбалски турнир између домова ученика средњих школа на територији Београда. Прва места у мушкој и женској конкуренцији освојиле су екипе Дома ученика средњих школа - Београд.

Екипа девојчица је у финалу победила екипу Дома ученика

На Регионалној домијади у стрељаштву, одржаној 21.03.2019. у стрељани Стрељачке дружине Палилула, за Дом ученика средњих школа Београд,  наступило је осморо ученика стрелаца, који су се такмичили у екипној и појединачној конкуренцији.

Витрине наших радних јединица улепшавају пет&nbsp

У уторак 12.марта у сали СЦ "Раднички", одржано је регионално такмичење у одбојци. Екипе Дома ученика средњих школа успеле су да се пласирају у финале у обе конкуренције, али су заустављене од вршњака из Дому ученика средњих школа „Патријарх Павле“ у мушкој, а од Дома ученика средњих

Дом ученика средњих школа Београд