min logo

Усељење примљених ученика обавиће се 01.09.2019. године од 14 часова. Обавеза примљених ученика приликом усељења је:

  1. ДА ДОЂЕ У ПРАТЊИ РОДИТЕЉА ИЛИ СТАРАТЕЉА, који том приликом потписује Уговор о коришћењу услуга дома. 
  2. ДА ИЗВРШИ УПЛАТУ НА ИМЕ КОЛЕКТИВНЕ ШТЕТЕ: 1.000,00 динара на жиро рачун Дома: 840-798761-36.

Важно: На уплатницама за депозит за штету у позиву на број уписати: за РЈ " Алекса Дејовић" - 1100, за РЈ "Карађорђе" – 1200, за РЈ " Петар Драпшин" - 1300, за РЈ "Змај" - 1400 и за РЈ "Стеван Чоловић" - 1500.

  1.  ДА ДОНЕСЕ ЛЕКАРСКО УВЕРЕЊЕ НЕ СТАРИЈЕ ОД 15 ДАНА ОД ДАНА УСЕЉЕЊА.
  2. ДА ДОНЕСЕ ИЗВОД ИЗ МАТИЧНЕ КЊИГЕ РОЂЕНИХ.
  3. ДА

Успешно смо привели крају и ову школску 2018/2019. годину.  Испратили смо ученике на летњи распуст, уз жеље да се одморе и савете како да на прави начин проведу своје слободно време до следећег повратка у домске собе и школске клупе.

Растанак са ученицима

Показна вежба евакуације ученика одржана је у Дому ученика „Карађорђе“ 13.06.2019. године. У циљу побољшања безбедности ученика, реализована је као завршна заједничка вежба екипе прве помоћи нашег дома, теренске екипе прве помоћи „Црвеног крста Звездара“ и спасилачког тима „Одреда извиђача

Ученици нашег дома, учесници Републичке Домијаде 2019. боравили су на Копаонику у нашем објекту „Машинац“ у периоду од 7. до 9. јуна.

Изузетно лепо време нам је помогло да реализујемо све активности, које смо планирали, уз помоћ наших колега из Дома „Машинац“. Ученици су уживали у току пешачке

УЧЕНИЦИ КОНКУРИШУ ЗА МЕСТО У ДОМУ У ПРВОЈ РАСПОДЕЛИ ОД:

08. ДО 20. ЈУЛА 2019. од 8до 14часова

ПРЕЛИМИНАРНА РАНГ ЛИСТА ПРИМЉЕНИХ  БИЋЕ ИСТАКНУТА:

21. ЈУЛА (недеља) до 12 часова

ПОТРЕБНА ДОКУМЕНТА:

У четвртак 06.јуна 2019.године у Малом позоришту „Душко Радовић“ одржан је концерт камерног хора, камерних састава и оркестра Дома ученика средњих школа Београд. Ово је друга година да завршетак школске године обележавамо концертом.
Пред пуном салом, изведен је следећи програм подељен у

Чланови Здравственог клуба су одлучили да, овогодишњу активност, заврше едукативним програмом са презентацијом на тему: „Менталне болести младих“, одржаном 05. јуна 2019. године у Дому ученика „Карађорђе“.

Темељну обраду ове теме, као и отворен разговор са ученицима смо сматрали неопходним

Размишљам… Већ данима ми се врти иста мисао у глави. Како после свега? Како одједном олако отићи из места у ком си доживео препород свог бића? Како отићи из своје друге куће, иако си стално говорио како једва чекаш крај. Да ли стварно мислиш да једва чекаш? Хм... Дан по дан... минут по

У Дому Змај синоћ је одржана генерална проба концерта камерног хора, камерних састава и оркестра који ће се одржати у четвртак 06.06.2019. године са почетком у 19:00 часова у Малом позоришту „Душко Радовић“. Ученици су спремни, програм изузетан и сви се већ радујемо овом догађају којим ћемо

У циљу унапређења васпитног рада у Дому ученика средњих школа Београд, реализовано  је стручно усавршавање васпитача, стручних сарадника и управника са програмом  „Превенција дискриминације и насиља у образовном систему – од предрасуда и стереотипа до дискриминације и насиља“.

Дом ученика средњих школа Београд